39. ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARI ONUR YAZARI ve TEMASI BELİRLENDİ

Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.  tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde hazırlanan 39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenecektir.

Yüzlerce yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı beklenen fuarda, dokuz gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinliklerinde ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşacaktır.

Onur Yazarı ve Tema Belirlendi

TÜYAP Kültür Fuarları Danışma Kurulu kararıyla yazar Sayın Nazlı Eray 39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı “Onur Yazarı” olarak belirlenmiştir. Edebiyatımızın üretken kalemlerinden Nazlı Eray’ın katılımıyla onlarca söyleşi, panel ve etkinlik düzenlenecektir. TÜYAP tarafından yazarın yaşamına ve eserlerine odaklanan bir anı kitabı hazırlanmaktadır.

Fuarın teması ise fantastik edebiyattan bilim kurguya edebiyatın büyülü gerçekçilik akımına odaklanacak şekilde “Kitabın Büyülü Dünyası” olacaktır. Fuar süresince kitapların dünyasına hep birlikte yolculuğa çıkacağız.

Saygılarımızla,
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN